SAICE - Què fem
Tel. 93 384 63 93 | saice@saice.cat |      CONTACTE   |  
Videoconsulta
   |      [  ESP   |   CAT  ]
Martes, 23 de julio del 2024

Avís Legal

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d'informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç electrònic, a continuació es presenten les següents dades:

  • La societat titular i propietària del lloc web www.saice.cat és: SAICE S.L. CIF: B63225478
  • Domicili Social a C/ D’Ignasi Iglesias 42, 08912, Badalona, Espanya.
  • Domicili de Tractament de Dades: C/ Balmes 327-329, Principal 4, 08006, Barcelona, Espanya
  • E-mail de contacte: dpd@saice.cat

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El present lloc web, inclosos el codi font, logotips i els continguts elaborats pel seu titular o els seus col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant-se tots els drets reservats, de forma que l'usuari està facultat únicament per a efectuar la navegació a través del website per a la seva visualització com ús privat.

L'usuari es compromet a respectar tots els drets de “propietat intel·lectual i industrial” associata al present lloc web. Podrà visualitzar els elements del lloc web i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordenidor o a qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui, única i exclusivament, pel seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició o qualsevol altra forma d'explotació, així com la seva modificació, alteració o descompilació. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàginas de SAICE, S.L.

3. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El propietari del lloc web i els seus llicenciants o mandataris no es fan responsables, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalessa que puguin ocasionar, a títul enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessaries per evitar-ho.

El propietari del lloc web no es responsabilitza dels enllaços derivats del seu website informat l'usuari quan es trobi en un altre domini diferent al que es troba. Per favor, llegeixi la política de privacitat i avís legal que determinen les condicions d'ús del lloc web on es trobi.

4. MODIFICACIONS

El propietari del lloc web es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en aquest website, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través del mateix com la forma en la que aquests apareixin presentats o localitzats en el lloc web i l'accés a aquests.

5. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre el propietari del lloc web i l'usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sometrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

SAICE

Ignasi Iglesias, 42-44. 08912 Badalona (Barcelona)

T +34 93 384 63 93 · F +34 93 384 76 61

Mail: saice@saice.cat

MAPA WEB

  • Qui Som
  • Que Fem
  • Serveis
  • Política de Qualitat